среда, 29. април 2009.




NA VUČJU ODRŽANI "OTVORENO PRVENSTVO NIKŠIĆA" I "KRNOVSKI KUP" U DISCIPLINI VELESLALOMA
"Javorak" pokazao da je bez premca

U organizaciji PSD "Javorak" i Ski-kluba "Lola" iz Nikšića, a uz pomoć Crnogorskog smučarskog saveza i HTP "Onogošta" 17. i 18. marta na Vučju su održani "Otvoreno prvenstvo Nikšića" i "Krnovski Kup" u disciplini veleslaloma. Učestvovalo je sedamdesetoro djece iz devet klubova, a takmičenje se odvijalo za djevojčice i dječake u kategorijama - mlađi i stariji cicibani i pioniri.
Osvojivši veliki brdo medalja i ovoga puta mališani "Javorka" su pokazali da su bez premca.
Na "Otvorenom prvenstvu Nikšića" u kategoriji mlađih cicibanki najbolja je bila Jana Mitrović, članica PSD "Javorka". U kategoriji starijih cicibanki prva tri mjesta pripala su Jovani Nikčević, Ivani i Maši Mićković, sve tri članice "Javorka". U kategoriji mlađih odnosno starijih cicibana najbolji su bili Ivan Tomašević, Maksim Mićković i Luka Đukanović, odnosno Vojin Đukanović, Matija Mitrović i Petar Knežević.
U kategoriji pionirki najbolje su bile Tijana Kosić, Milena Radojičić i Milica Tomašević, članice "Javorka" i Ana Kostić - Ski - klub "Lola", dok su u kategoriji mlađih i starijih pionira diplome pripale Luki Cicmilu, Vuku Ceroviću, Dušanu Dobriloviću odnosno Jakši Kostiću, Marku Ćiroviću i Petaru Backoviću, svi članovi "Javorka".
Na "Krnovskom kupu" koji se takođe održavao na Vučju među devet ekipa najbolji su bili opet članovi "Javorka".
u kategoriji mlađih cicibanki prva tri mjesta pripala su Katarini Vukićević članici "Durmitora" sa Žabljaka, druga je bila Sara Brajković - "Bjelogrivac" - Mojkovac, a treća njena klupska drugarica. U kategoriji starijih cicibanki prva dva mjesta pripala su Jovani Nikčević i Ivani Mićković članicama "Javorka" dok je treća bila Tijana Pavlović predstavnica "Durmitora".
U kategoriji mlađih, odnosno starijih cicibana najbolji su bili Nikola Popović (Budimlja" - Berane), Ivan Tomašević ("Javorak") i Faruk Hadžić ( "Hajla" - Rožaje), odnosno Ognjen Popović ("Budimlja" - Berane), Janko Vukadinović ("Bjelogrivac" - Mojkovac) i Savo Ćetković član "Durmitora".
U kategoriji pionirki najviše snalažljivosti i umijeća na skijama pokazali su Katarina Popović članica kluba "Berane", Dragana Rondović i Milena Poleksić iz "Durmitora", Bojana Bošković, koja je predstavljala mojkovački "Bjelogrivac", zatim Anisa Kurtagić ispred "Hajle" - Rožaje i Milica Pavlović članica Javorka.
U kategoriji pionira najbolji su bili Filip Marković član "Bjelasice" iz Kolašina, Milisav Vuković i Miljan Radulović, članovi "Durmitora" sa Žabljaka, odnosno Jakša Kosić, Marko Ćirović i Petar Backović, svi članovi nikšićkog "Javorka".
U ekipnom plasmanu prva tri mjesta su pripala nikšićkom "Javorku", "Durmitoru" - Žabljak i "Bjelogrivac" - Mojkovac.

Нема коментара:

Постави коментар